top of page
Når du køber en hvalp hos os..

​

Når du køber hvalp hos os, får du følgende med:​​
- Stambog (Dansk Kennel Klub)
- ID-mærke (Chip)
- Registrering i Dansk Hunderegister
- Sundhedsattest fra dyrlægen​​​​​​​​​​
- Vaccination & 2-3 ormebehandlinger
- Hvalpemappe med relevante informationer
- Hvalpefoder
- Et legetøj "bamse"

Hvalpenes tid her hos os...
 

Når vi får et kuld hvalpe gør vi et stort arbejde for at præge og socialisere dem, inden de skal flytte ud til deres nye familier. Hvalpene ser derfor noget af den store verden, bliver præsenteret for ting i alle former og farver,fjernsynet, støvsuger, musik, børn, mennesker i alle forme og størrelser, andre dyr, Alt hvad vi kan komme i tanke om vi gerne ville have vores egen hvalp, skal være tryg ved.

Alt afhængigt af årstiden, tager vi vores hvalpe med til heden, stranden eller i skoven, for at udvide deres horisont. Muligheden for at opleve nye steder, og lugte er bare så vigtig dette foregår sammen med mor og søskende en nem og god måde at præge hvalpene i en god retning, mens de stadig er små.
Vores hvalpe sover sammen med deres mor, men om dagen går de sammen med hele vores flok, (såfremt hundemor tillader det.) Vi syntes det er enormt vigtigt de får så megen leg og hundesprog så muligt. Det er en god mulighed for dem at lære og forstå floksystemet og hvad "almindelig god opførsel er."


Overordnet kan vi sige, at vi prøver at forberede vores hvalpe på alt hvad der er "normalt" i en almindelig familie.
 
Alle vores hvalpe sælges med kontrakt fra DKK, De har alle et stamtavlenavn og dette kan ikke ændres.
 
​ 
​
​Vi ønsker at indgå i en god dialog med vores hvalpekøbere de næste mange år frem, så alle kommer godt fra start og så vores hvalpekøbere ved hvor de kan henvende sig, hvis der skulle opstå problemer.
bottom of page